Introductie

De eerste stap is genomen, linksom of rechtsom ben je op onze website terecht gekomen. Indien je interesse gewekt is, willen we graag eens kennis maken met jou en je event(s). Je bent welkom op ons kantoor aan de Noordkade in Veghel, maar we komen ook graag jouw kant op.

01 Kennis maken. Alle info op een rijtje

Tijdens een kennismaking ga je met Rik in gesprek en proberen we te ontdekken wat jouw wensen zijn en hoe jouw doelgroep eruit ziet. Hier volgt de eerste brainstorm!

Hey, Nachtwacht! 😁 Hey Rens, wat kunnen we voor je betekenen? We lopen vast met de programmering van aankomend jaar. Kunnen jullie eens meekijken? Zeker geen probleem. Kun je me wat meer vertellen over het evenement? Wat is de doelgroep bijvoorbeeld? En op hoeveel bezoekers ga je inzetten? De doelgroep is 18 tot 26 jaar. We hopen richting de 2000 te gaan!
02 Creatief advies. Een voorstel

Afhankelijk van jouw bezoeker doen we een creatief voorstel. Op basis van de door jou opgestelde criteria – zoals muziekstijlen en budget – gaan we aan de slag met een op maat gemaakt advies in de vorm van (totaal)programmering.

03 Zijn we zover? Wij handelen het verder af

Een totaal
programma

Een op maat gemaakt advies
voor het complete evenement.

Extra
services

Maak gebruik van ons netwerk!
Vraag naar de mogelijkheden.

Bemiddeling
& papierwerk

Jij de handtekening, wij de rest!

Een korte vraag stellen? Bel ons: Nachtwacht Entertainment, Contact085 - 043 2228.