01 Artiesten boeken

Op zoek naar artiesten voor jouw evenement, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ons team kenners én liefhebbers helpt je vooruit! Als onafhankelijke partij bereikt informatie uit de markt ons team als eerst. Hierdoor kunnen we een unieke en muzikale invulling geven die past bij jouw evenement.

Nachtwacht Entertainment085 - 043 2228
Hey, Rik! Hey, Paul! Wat kan ik voor je doen? 😀 De kermis komt er weer aan, kun je een voorstel doen? Kom anders even langs voor een kop koffie? ☕ Dan brainstormen we en zetten we alle ideeën op papier! Klinkt goed, je hoort van me wanneer! 💪
02 Één contactpersoon

Klaar met schakelen tussen meerdere partijen? Bij ons is dat niet meer nodig! Je schakelt namelijk met één contactpersoon en wij pakken alle taken rondom de programmering voor je op. Wel zo snel en makkelijk. Zo heb jij meer tijd voor het verkopen van tickets en bier! 🍻

Nachtwacht EntertainmentNeem contact op
03 Het totaalpakket

Van randentertainment tot marketing én van technische producties tot podiumtechniek. Wij kunnen overal over meedenken! In een markt met veel concurrentie is het belangrijker dan ooit dat je evenement van A tot Z klopt. Wij geven daarom, indien gewenst, graag advies over verschillende services, zoals marketing en podiumtechniek, voor jouw evenement. Geef jouw event een voorsprong en laat je door ons inspireren.

Nachtwacht EntertainmentNeem contact op
GEÏNTERESSEERD? We maken graag kennis met jou en je event(s)! Lees hieronder hoe onze samenwerking in zijn werk gaat.

KENNISMAKING

We gaan in gesprek over jouw event(s) en proberen te ontdekken wat jouw wensen zijn en hoe jouw doelgroep eruit ziet. Wij nemen de Brabantse gezelligheid altijd mee!

CREATIEF ADVIES

Op basis van de door jou opgestelde criteria – zoals muziekstijlen en budget – gaan we aan de slag met een op maat gemaakt advies in de vorm van een (totaal)programmering.

WIJ GAAN AAN DE SLAG

Jij de handtekening, wij de rest! We boeken de artiesten maar geven ook advies over andere services zoals marketing of technische productie. Vraag naar de mogelijkheden!

Een korte vraag stellen? Bel ons: Nachtwacht Entertainment, Contact085 - 043 2228.